top of page

La Millor Serie De Càmeres Compactes


Hola a tots avui us porto la millor serie de càmeres compactes.

Sempe tenim dubtes si es millor una càmera Nikon o Canon, en les càmeres compactes no tenim aquest dilema, Canon guanya per golejada.

Avui parlem de la Serie G de Canon.

Comencem per la primera en sortir, la mare de totes, la Canon G1X:

Aquesta càmera va ser la primera en sortir i per això és queda una mica curta en comparació amb les altres. Té 12,8 megapixels i el seu preu esta per els 430 euros.

Passem a la següent, parlem de la Canon G3X:

Aquesta és de les meves preferides, és de les millors per gravar, aquí va el canvi que us comentava abans, passem de 12,8 megapíxels a 20,8 megapíxels!

Seria de les millors càmeres del mercat (amb aquestes característiques) si no tingues el preu que té, 730 euros, té us zoom de 25mm.

La següent càmera és, segons revistes de fotografia, la millor càmera de la sèrie G per fer fotografies. Parlem de la Canon G5X:

Té 20,8 megapíxels i les fotos surten molt nítides.

Porta un objectiu de 8-36mm. Algú dolent ha de tindre deveu pensar, el preu! El preu és de 820 euros! Per amí són molts diner per gastar-se en una càmera compacte, però aquí ja entrem a la discussió de sempre Reflex o Compacte?

La següent càmera és de les més conegudes, la Canon G7X: Molta gent de YouTube la fa servir i per això que sigui tan famosa.

És fa servir tant perquè té molt bona qualitat, 20,8 megapíxels, i el preu acompanya molt, 490 euros, molt barata per totes les bones característiques que té. A part té la pantalla que és mou 180 graus cap a dalt.

La última càmera de la sèrie G és la G9X:

No hi ha molt a dir d’aquesta càmera, no destaca en re, té 20,8 megapíxels i el disseny esta molt xulo... El seu preu és de 400 euros, la mes barata de la serie G.

Espero que us agradi molt l’article que us serveixi d’ajuda i com sempre...

Disfruteu De La Fotografia!

 

https://www.instagram.com/gvilademunt

https://www.youtube.com/channel/UCNa9qn4fcpARuDWh06GOPbg

http://www.canon.es


Folow my

  • Instagram Classic
  • Twitter Classic
  • YouTube Social  Icon
bottom of page